Ana Bekuta

Milutine, makni ruku sa Suzane
Ana Bekuta

Političar se na sceni pridružio voditeljki, ali ga je zbog toga Bekuta opomenula

U novoj epizodi emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, koja će biti emitovana u nedelju od 21 sat na TV Prva, nastao je pravi haos kad su se na bini pojavile dve Ane Bekute. I to pod ruku s Milutinom Mrkonjićem Mrkom.

Naime, ovonedeljni zadatak Suzane Mančić bio je da se nađe u koži popularne folk pevačice, koja je već godinama u vezi s političarem. I ovaj šou ne bi bilo toliko gledan da nije pun iznenađenja, pa je tako bilo i sada. Suzani, pardon Ani Bekuti, na sceni se baš pridružio Mrka. On nije mogao da odoli, a da ne izađe na scenu dok je Suzi izvodila Aninu čuvenu baladu „Kralj ponoći“. Ali to nije bilo sve. Na sceni se pojavila još jedna Ana. Ona prava Bekuta i Mrki nije bilo lako. Našao se u sendviču i još je dobio opomenu od svoje prave drage.
Ana Bekuta

Pošto se u jednom momentu opustio, političar je zagrlio Suzanu jer nije mogao da joj odoli koliko je ličila na Bekutu. Ani je i od toga napravila šalu, pa je inscenirala da je ljuta zbog tog njegovog poteza i opomenula ga da skloni ruke s voditeljke.
– Milutine, smiri se – rekla je Ana.

Inače, gostujući član žirija biće Lepa Brena, koju će imitirati Dara Bubamara. Brena se oduševila Darinom izvedbom, kojoj je najveća podrška na snimanju bio sim Konstantin, koji mamu nakon transformacije nije prepoznao. Brena se najviše oduševila imitacijom Arete Frenklin, koju je skinula Ivana Peters. Nikola Rokvić je bio u ulozi Milana Mladenovića, a maskom i imitacijom je oduševio sve prisutne. Katarina Ostojić Kaja našla se u ulozi Bijonse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slike, logotipi, TM i Copyright 2017 Ana Bekuta TM. Sva prava su zadržana.

Sajt izradio MMG Biz Solutions